Shitese 827 views3 applications

Job Expired

Ne kuader te zgjerimit te aktivitetit te saj Cliche kerkon te shtoj staf shitese ne dyqanet e saj.
Kualifikimet dhe aftesite:

– te kete mbaruar shkollen e mesme
– te kete aftesi shume te mira te komunikimit
– eksperience pune ne shitje ne kompani me aktivitet te ngjashem
– te punoj ne grup dhe te kete inisiative

Detyrat dhe pergjegjesite:
– Kujdeset per sherbimin ndaj klientit dhe sigurohet qe te plotesoje cdo kerkese te tij.
– Realizon objektivat e percaktuar nga kompania per shitjet e produkteve.
– Kryen procesin e hapjes ne kohe te koleksioneve te reja.
– Kontrollon artikujt cdo dite dhe ben zevendesimin e masave te tyre.
– Suporton ne procesin e reklamimit te produkteve ne dyqan sipas udhezimeve te Brandit.
– Mban pergjegjesi per produktet qe tregtohen ne dyqan.
– Kujdeset qe dyqani te jete i rregullt, i paster dhe kete te gjitha produktet te eskpozuara mire.

Orari i intervistes:
Cdo dite Ora 10:00 – 14:00 dhe 16:00 – 18:00 ne dyqanin Cliche perballe me Pedonalen.

Na kontaktoni:
Cel: 0694022393

Email: clicheshopalbania@gmail.com

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 0 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rr. Abdyl Frasheri, prane Librit Universitar
  • Profili Tregti