Shitëse Pasticceria Costa D’Amalfi 31 views

Aktualisht po kërkojmë dhe mirëpresim të rinj për t’iu bashkuar ekipit të Worldwine për dyqanin Pasticceria Costa D’Amalfi në Tiranë. Do të jenë përgjegjës për shërbim klienti dhe krijimin e një ambienti te rregullt dhe mikpritës.

Pozicioni: Shitëse
Departamenti: Shitjes
Vendndodhja: Tiranë, Bllok

 

Detyrat

 • Kujdeset për shërbimin ndaj klientit dhe sigurohet që të plotësojë çdo kërkesë të tij;
 • Realizon objektivat e përcaktuara nga kompania për shitjet e produkteve;
 • Kryen proçesin e hapjeve në kohë të produkteve dhe të ekspozimeve të tyre në banak;
 • Të jetë e aftë të përdorë kasën;
 • Të njohë shumë mirë produktet dhe çmimet përkatëse;
 • Të prezantojë produktet në mënyrë prestigjoze;
 • Të kujdes për mirëmbajtjen, pastërtinë dhe rregullsinë e banakëve;
 • Të kontrollojë produktet para se të ekspozohen në mënyrë që të jenë brenda standardeve të shitjes;
 • Të shfaqë etikë të lartë komunikimi me klientët dhe kolegët;
 • Kujdeset që dyqani të jetë i rregullt, i pastër dhe të ketë ndriçimin e duhur;

Kualifikimet

 • Të ketë mbaruar shkollën;
 • Të punojë në grup dhe të ketë iniciativë;
 • Të ketë aftësi shumë të mira komunikuese;
 • Aftësi për të punuar në skuadër;
 • Fleksibilitet për pune me dy turne;
 • Eksperienca në shitje (kafetari apo pasticeri) përbën përparësi;
 • Njohuritë në gjuhë të huaja përbëjnë avantazh;

SHËNIM: Ky përshkrim pune nuk është gjithë përfshirës.

Të gjithë kandidatët e interesuar janë të lutur të dërgojnë aplikimin e tyre (CV) në: hr@alkosgroup.al

Ju informojmë se vetëm kandidatët e përzgjedhur nga dokumentacioni do të njoftohen për intervistë.

*Të dhënat tuaja do të ruhen dhe përpunohen vetëm për qëllime rekrutimi, në mbështetje të legjislacionit në fuqi për mbrojten e të dhënave personale Ligjit (Nr. 9887 datë 10.03.2008) Për mbrojtjen e të dhënave Personale.

More Information

Apply for this job Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 3 Jobs
 • Location Albania, Tiranë
 • Rruga/Zona Ruga e Serave, Picar, Vore, 1032,
 • Tel/Mob +355697053354
 • Profili Sherbime, Tregti, Tregti me shumice