Shitese-PART TIME VETEM NE FUNDJAVE 137 views

Ofrohet vend pune Shitese-PART TIME VETEM NE FUNDJAVE

Aftësitë dhe kualifikimet:
• Aftësi të mira komunikuese, korrektësi dhe shkathtësi;
• Të kenë eksperiencë në shitje;
• Të përdorë lehtësisht programet bazë kompjuterike;

Detyrat dhe përgjegjësitë:

  • Maksimizon shitjet e produkteve duke u treguar klienteve për produktet dhe bënë sugjerime
  • Mirëpret klientët në dyqan dhe ju përgjigjet pyetjeve të tyre

Ne ofrojmë për punonjësit tanë:

  • Pagesë konkuruese
  • Bonuse në varësi të performances
  • Kontratë pune te rregullt

Personat e interesuar duhet të dërgojnë CV-n me foto në adresën e email-it: punesim.albania@gmail.com

More Information

Only candidates can apply for this job.
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 4 Jobs
 • Location Albania, Tiranë
 • Profili Butik