Shitese-PART TIME VETEM NE FUNDJAVE 351 views5 applications

Ofrohet vend pune Shitese-PART TIME VETEM NE FUNDJAVE

Aftësitë dhe kualifikimet:
• Aftësi të mira komunikuese, korrektësi dhe shkathtësi;
• Të kenë eksperiencë në shitje;
• Të përdorë lehtësisht programet bazë kompjuterike;

Detyrat
 dhe përgjegjësitë:

  • Maksimizon shitjet e produkteve duke u treguar klienteve për produktet dhe bënë sugjerime
  • Mirëpret klientët në dyqan dhe ju përgjigjet pyetjeve të tyre

Ne ofrojmë për punonjësit tanë:

  • Pagesë konkuruese
  • Bonuse në varësi të performances
  • Kontratë pune te rregullt

Personat e interesuar duhet të dërgojnë CV-n me foto në adresën e email-it: punesim.albania@gmail.com

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location Albania, Tiranë
  • Profili Butik