Shitese ne showroom 251 views1 application

Job Expired

“Commerce Corp” eshte nje kompani qe e ka nisur aktivitetin e saj ne vitin 2011.
Ne perberjen e Kompanise, qendrojne solide disa nga Markat me te fuqishme ne tregun Shqiptar dhe jo vetem.
Nder te tjera, pjese perberse e kompanise jane SHOPTV, BIOTE, BLUE LUNA, WOODY, te gjitha marka te cilat,
jane lider ne fushat e tyre, duke plotesuar hapsirat qe mungojne ne treg sic jane cilesia, sherbimi dhe cmimi.

Kompania Commerce Corp po kerkon kandidate te rinj te talentuar ne pozicionin:
Shitese ne showroom – 
Toptani Shopping Center!

 • Nje nga kompanite me te medha ne vend, ne prodhimin dhe shitjen e dyshekeve.
 • Operon me disa dyqane fizike ne treg!
 • Orari I punes: 09:00- 15:00 dhe 15:00 me 21:00, I alternuar me rotacion!
 • Paga: Baze plus Bonuse.

Kriteret

 • Te keni aftesi komunikuese, dhe bashkepunuese.
 • Te kujdesshme ne prezantimin e prdouktit ndaj klientit,
 • Korrekte ne orarin e punes,
 • Mikpritese dhe te sjellshme,
 • Eksperienca e meparshme perben interes te vecante,
 • Aftesi organizative dhe e disponueshme ne detyrat e ngarkuara ne pune.

Nese deshironi te beheni pjese e Kompanise tone, jeni te mirepritur te dorezoni CV tuaj ne adresen:
hr@cco.al ose ne nr: 068 20 14 906
DEPARTAMENTI I BNJ

More Information

 • This job has expired!
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 0 Jobs
 • Location Albania, Tiranë
 • Profili Tregti