SHITESE NE SHOWROOM-in E BRANDIT ENZO ATTINI 36 views

ENZO ATTINI eshte kompania e cila ofron Ora premium autentike dhe aksesore te tjere ne te gjithe Boten.

Kerkon te punesoje vajza te cilat jane te gatshme te rriten personalisht, profesionalisht dhe financiarisht ne sektorin e shitjes dhe sherbimeve online te rrjeteve sociale.

Kompania Enzo Attini ofron:

-Nje mjedis pune plot energji, vullnet te mire, bashkepunim, sfida, mundesi per te fituar dhe tu rritur.

-Trajnim i vazhdueshem brenda kompanise.

-Mbeshtetje super dhe sisteme per ta bere punen tuaj me te lehte

-Rritje financiare sipas sukseseve te perbashketa.

PËRGJEGJËSITË KRYESORE:

– Të promovojë dhe të rrisë shitjen e produkteve dhe sherbimeve të kompanisë;

– Të kujdeset në mënyrë të detajuar për respektimin e politikave te shitjes dhe sherbimeve të Kompanisë;

– Të mbaj kontakte të vazhdueshme me klientët e kompanisë, me qëllim rritjen e cilësisë së shërbimit;

KËRKESAT E PROFILIT:

– Te kete eksperience te pakten 2 vite ne shitjen e produkteve ose sherbimeve.

– Te jete e komunikueshme, te dije te punoje ne grup, te perballoje presionin dhe te menaxhoje me efikasitet rrjetin e klienteve te kompnanise;

– Të ketë aftësi shumë të mira komunikimi, prezantimi dhe promovimi;

– Te besojne ne vlerat e bisnesit si integriteti, morali dhe etika.

– Njohuri e mire e Facebook/Instagram

– Preferohet nje Diplome unversitare, por jo e domosdoshme

– Te kete njohuri shume te mira te gjuhes angleze.

– Kandidatja duhet te jete femer nen 30 vjec

 

📩 Te interesuarat mund te dergojne nje CV ne adresen emailit te poshte shenuar: burime.njerezore@enzoattini.al ose te kontaktojne tek ky numer: 0676323466

Suksese!

Showroomi zyrtar i Enzo Attini : Sheshi Wilson, Bllok

Zyrat e administrates te Enzo Attini : RR. MINE PEZA, prane “Le Bon” .

More Information

Apply for this job
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location Albania, Tiranë
  • Rruga/Zona Rr Muhamet Gjollesha Tirane
  • Tel/Mob +355676323440
  • Profili Moda/Veshja