Shitese ne Showroom 105 views2 applications

Job Expired

Behu pjese e familjes Carpet Diem, mundesi punesimi ne qytetin e Tiranes.
Pozicioni i punes: Shitese (6 oraresh).
Oraret: 09:00-15:00, 15:00-21.00 me turne, 1 dite ne jave pushim.
Paga e kenaqshme.
Kriteret:
-Aftesi shume te mira komunikimi;
-Mosha e preferuar 23-35 vjeç;
-Te jete bashkepunuese dhe e gatshem te punoj ne grup;
-Te avantazhuar personat me eksperienca te meparshme ne shitje.
Per aplikime ju lutem dergoni cv tuaj ne emailin:

info@carpetdiem.al

More Information

  • This job has expired!