Shitese ne Banak 20 views

Përshkrimi
KMY eshte ne kerkim te nje punonjese shitese ne banak.

  • Preferohet mosha 25-40 vjece.
  • Preferohet me eksperience minimumi 1 vit.

Detyrat

  • Kontrollon cilësinë e produktit.
  • Mban pastër ambjetin dhe pajisjet e punës.
  • Kontrollon cilësinë e ushqimeve dhe datën e skadencës së tyre.

Shënime
Per me shume info tel : 0689027049

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location Tiranë
  • Profili Prodhim/Perpunim