SHITESE – Dyqani HERBAL LINE, Rruga e Barrikadave 271 views2 applications

Job Expired
HERBAL LINE ALBANIA kerkon te punesoje shitese me kohe te plote
ne dyqan per produkte health & beauty.
Preferohet mosha 20-35 vjec.
Preferohet te kete eksperience pune,
mundesisht ne shitjen e produkteve kozmetike dhe per shendetin.Personat e interesuar duhet te dergojne CV-ne me email ne info@herballine.al
Adresa: “Rruga e Barrikadave” (prane Aleanca Franceze) – Tirane.
Cel: 067 40 71 130 / 069 40 71 130

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 0 Jobs
  • Profili Farmaceutike, Kozmetike