Shitese 521 views

Job Expired

[b]Prive Luxury Men Store eshte butiku ne zemer te Bllokut i dedikuar meshkujve.[/b]

Markat e lluksit si Billionaire, Dolce Gabbana, Armani, Valentino, Balmain, Alexander McQueen dhe shume te tjera jane pjese e ketij butiku me produkte vetem origjinale!

1 trun zgjat 6.30 ore, shiteset rregullohen me njera tjetren per turnet.

Pergjegjesi dhe korrektesi ne pune!
Rrespektimi i orarit dhe i kushteve te punes!
Bashkepunim dhe pozitivitet brenda stafit!
Pa angazhime (pune tjeter,shkolle, etj)
Relizimi i sa me shume shitjeve – kjo ne interes te butikut dhe
gjithashtu ne interes personal duke qene se perfitohet perqindje
dhe ne fund te muajit bonuse.
Te jene te bukura, te kulturuara dhe serjoze!
Mosha 20-35 vjec!
Te kete eksperience pune ne sektorin e meshkujve dhe ne linjen luxury!

Ambjent lluksi dhe shume pozitiv, ofrojme dhe specializime brenda dhe jashte vendit pa kosto ekstra.

Paga eshte shume e mire, ka perqindje per cdo shitje dhe bonuse!

Paga mund te arrije 500 Euro dhe me shume ne muaj duke perfshire perqindjen dhe bonus-in, ne varesi te aftesise!

Detyra e pare eshte te lexoje te gjithe kete njoftim dhe te nisi CV ne WhatsApp +355697088801

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location Albania, Tiranë
  • Rruga/Zona Rruga Brigada VIII, Bllok
  • Tel/Mob +355697088801
  • Profili Butik