Shitese 55 views

ALBA SERVICE 2006 SH.P.K,kompani lider ne treg per shitjen me shumice dhe pakice
te pjeseve te kembimit per elektroshtepiake,kerkon te punesoje per filialin ne qytetin e Vlores

“Shitese” Me ose pa eksperience
Pa preokupime
Preferohen familjare
Arsimi i mesem. Arsimi i larte perben avantazh

Orari punes: Full Time
Paga shume e kenaqshme

Adresa: Rr”At Kristo Negovani”,Ish Shtepia e Oficereve, Vlore
Te interesuarat mund te dergojne CV ne adresen e e-mailit: alba.service1@gmail.com
ose te kontaktojne ne numrin e telefonit: Nr.cel: 0684027444

More Information

Apply for this job Apply via Facebook