Shitese 117 views

Kerkohet :

Shitese ne Furre Buke / Pastiçeri.

Kerkesat :

– Te kene kryer arsimin e mesem , arsimi i larte perben avantazh
– Te kete experience ne shitje
– Te punoj ne grup dhe ne menyre individuale
– Te kete korrektesi dhe deshire per pune

Ofrohen:

– Page konkuruese dhe rishikim i vazhdueshem

– Kushte te mira pune

– Mundesi promovimi brenda kompanise

Te interesuarit mund të aplikojni në adresën e emaili :enedabilali@gmail.com ose kontaktoni ne numrin e telefonit 069 32 16 385

 

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job