SHITESE 139 views

Job Expired


Dimension
për një nga dyqanet prestigjoze në qendrën tregtare TOPTANI, kërkon të rekrutoj kandidate për pozicionin vakant: “SHITESE”


DETYRAT E POZICIONIT


  • Të kujdeset për klientët në dyqan duke iu prezantuar produktet.
  • Të mirëmbajë sektoret e produkteve.
  • Të evidentojë kërkesat e klientëve në lidhje me prouktet që ndjek.


KUALIFIKIMET
Edukimi: Të ketë mbaruar arsimin e lartë.
Eksperiencë: Të ketë eksperiencë minimumi 6 muaj në fushën e shitjeve.


AFTESITE


  • Të jetë e komunikueshme dhe të bashkëpunojë në grup
  • Të njohë gjuhën angleze*Puna 6 orë në ditë

Menyra e aplikimit:
Mirëpresim aplikimin tuaj (CV) vetem në adresën tonë rekrutime@dimensionhr.al me subjekt
«SHITESE »
Bazuar ne aplikimin tuaj, ju bëjmë me dije se vetëm kandidatët që plotësojnë kriteret e profilit do të njoftohen për intervistë nga stafi i Dimension.

JU MIREPRESIM!

*Të gjitha aplikimet do të trajtohen me konfidencialitet të plotë nga Dimension sipas ligjit Nr. 9887 për “Mbrojtjen e të Dhënave Personale” dhe do të përdoren nga Ne vetëm për qëllime rekrutimi

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 5 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rr.
  • Profili Konsulence, Punesim, Sherbime