Shitese 73 views

Auris kërkon Agjente shitjeje në zyrë (Shitëse),

Kerkohet:
-Njohja e programit exel është e rëndësishme
-Të ketë mbaruar studimet e larta
-Mirësjellja dhe komunikimi i duhur me klientët
-Eksperienca të mëparshme në pozicione të ngjashme përbën avantazh
-Preferohen të jenë afatgjatë në kompani

Ofrohen:
– Kushte të mira pune dhe pagë e kënaqshme
– Orari i punes 8:00 – 16:00 (në rastet e orëve shtese, kundrejt pagesës)
-Ambient pune komod dhe miqësor

Adresa: Rruga e Dibrës, Vila Gold, Tiranë

Të interesuarit të dërgojnë CV-në në adresën: info@altoparlant.us

More Information

Only candidates can apply for this job.
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location Tiranë
  • Tel/Mob +355 67 733 2083