Shites ne departamentin e Parketeve dhe Drurit 51 views

Job Expired

HISTORIKU
MEGATEK, hipermarketi më i madh i tipit “Do It Yourself” në Shqipëri, i cili ofron shitje me shumicë dhe pakicë, po kërkon të punësojë:

Shitës në Departamentin Parketeve dhe Drurit

Qëllimi i PozicionitSiguron asistencë dhe shërbim të shkëlqyer ndaj Klientëve.

Detyrat dhe Përgjegjësitë:

 • Mirëpret me etikë të lartë profesionale çdo Klient që interesohet për produktet e departamentit.
 • Kupton nevojën e klientit përkatës, duke dëgjuar me vëmendje maksimale kërkesën e Klientit.
 • Ndihmon klientin në gjetjen e produkteve për të cilat Klienti është i interesuar.
 • Ofron këshilla, të cilat i vijnë në ndihmë Klientit, dhe u përgjigjet me dedikim pyetjeve të Klientit.
 • Finalizon procesin e shitjeve të produkteve në përputhje me nevojën e Klientit.
 • Në bashkëpunim me Supervizorin përkates kontrollon ekzpozimin për të mbushur stokun dhe angazhohet në sistemin e stokut në nivelin e kërkuar.
 • Rivendos në vendet e duhura të gjitha produktet të cilat janë vendosur në vendin e gabuar nga ana e Klientëve.
 • Siguron informacion periodik mbi kërkesat e ndryshme nga klientët të cilin e raporton çdo ditë tek supervizori përkatës .
 • Detyra të tjera siç nevojiten/kërkohet.


Kualifikimet dhe Aftësitë e Kërkuara:

Edukimi: Diplomë Univeristare, preferohet dega Inxhinieri Druri ose të ketë mbaruar shkollën e mesme profesionale përpunim druri
Eksperiencë pune: Preferohen minimalisht 2 vjet eksperiencë pune në pozicione të ngjashme.

Aftësitë:

 • Të jetë i gatshëm dhe i aftë të punojë në grup.
 • Të pëlqejë punën me njerëzit.
 • Të jete i dobishëm dhe i sjellshëm.
 • Të paturit e një paraqitjeje të denjë është kërkesë.
 • Njohuri të mira të produkteve.

More Information

 • This job has expired!
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 5 Jobs
 • Location
 • Rruga/Zona Autostrada Tirane-Durres, Km 7
 • Profili Tregti me shumice