Shites I Specializuar per Produkte Elektrike Industriale 26 views

Kompania AlbBaker sh.p.k, specializuar ne tregtimin e artikujve elektrike industriale, kerkon te punesoje nje person te kualifikuar per postin, Shites ne Banak, I specializuar per produkte elektrike industriale.
Qellimi kryesor i ketij posti eshte shitja dhe marketimi i nje game te caktuar produktesh, dhe zgjerimi i games me produkte te reja qe mund te plotesojne kerkesat dhe nevojat e klienteve.

Detyrat
Detyrat dhe pergjegjesite kryesore jane:
• Menaxhon dhe marketon nje game te caktuar produktesh, per te cilat eshte pergjegjes..
• Pergatit raportet dhe analizon qarkullimin e produkteve ne treg.
• Bashkepunon ngushte me Departamentin e Shitjeve ne lidhje me kerkesat e klienteve dhe prezantimin tek ta te zgjidhjeve dhe alternativave me te pershtatshme etj.

Kualifikimet
Kandidatet duhet te plotesojne kriteret e meposhtme:
• Te kete perfunduar Arsimin e Mesem
• Te kete njohuri te programeve baze te kompjuterit
• Te kete eksperience ne shitjen e produkteve elektrike mbi 2 vjet.
• Te jete nje person i komunikueshem,I shkathet, organizativ me aftesi negociuese
• I afte te punoje ne grup dhe te perballoje volum pune.
• Mosha e preferuar 25 – 40 vjec.

Procedura e Aplikimit:​
Kandidatet e interesuar mund te dergojne CV e tyre me e-mail ne adresen elektronike: info@altoparlant.us ​

More Information

Apply for this job
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 4 Jobs
  • Location Tiranë
  • Tel/Mob +355 67 733 2083