Shites/e per Departamentin e Pllakave 88 views1 application

Job Expired

PAJTONI CENTER qendra me e madhe qe perfshin arredimin total te shtepis tuaj
me Brandet me te njohura nderkombetare si ENZA HOME, SCHAFER, Marinelli Home, PAJTONI CERAMICA dhe KILIM
shpall pozicionin vakant SHITES/E per Departamentin e Pllakave (Pajtoni Ceramica)

Detyrat
· Prezantues/e në showroom, me objektiv finalizimin e të shitjes së produkteve.
· Prezantimi dhe orientimi i saktë për produktet që kompania ofron për klientët sipas nevojave të tyre;
· Aftësi të kuptojë dhe të komunikojë për çdo detaj në lidhje me kërkesat e klientëve;
· Të mbajë kontakte të rregullta (duke përfshirë dhe komunikimin me telefon) me klientët, të rinj dhe ekzistues
· Të menaxhoje dhe realizoje te gjithe procesin e shitjes dhe porosise se klientit;
· Të menaxhojë procesin e shpërndarjes së informacionit tek kolegët, specialistët përkatës

Kualifikimet
Preferohen kandidatë me mbi 1 vit përvojë profesionale në shitje,
• Mosha 25-40 vjec
• Aftesi shume te mira komunikuese dhe negociuese
• Person energjik dhe me iniciative.
• Njohuri të mira të programevë të paketës Office;

Te gjithe te interesuarit te dergojne cv ne info@pajtonicenter.al
Vetem Cv e perzgjedhura do te kontaktohen!
Suksese!

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 0 Jobs
  • Location Albania, Tiranë
  • Profili Call Center