Shites/e, PAGA FILLON NGA 50.000 LEKE+SIGURACION(6ORE+1 DITE NE JAVE PUSHIM) 177 views4 applications

Job Expired

HELIX SHPK kerkon te marre ne pune Shites/e
Ju ftojmë dhe ju të beheni pjesë e kesaj shoqerie inovative për të fituar një eksperience të paharrueshme.
PAGA FILLON NGA 50.000 LEKE+SIGURACION(6ORE+1 DITE NE JAVE PUSHIM)!

Te gjithe aplikantet do te trajtohen ne konfidencialitet te plote. Vetem kandidatet e perzgjedhur do te kontaktohen!
Adresa: TEG TIRANE, QTU TIRANE
Me e-mail: helix.climberbc@gmail.com

Mund te kontaktoni ne numrin 0684027270

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 0 Jobs
  • Location Albania, Tiranë
  • Profili Tregti