Shitës/e në JYSK Tirana 106 views

JYSK Albania është kompani e cila si objekt aktiviteti ka tregtinë me pakicë të pajisjeve shtëpiake
dhe operon jo vetëm në Shqiperi por edhe jashtë saj me më shumë se 2700 dyqane në 51 shtete dhe 23.000 punonjës.

JYSK Albania kërkon të punësoj:
Shitës/e në dyqan në Tiranë

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Kujdeset për shërbimin ndaj klientit
 • Realizon objektivat e përcaktuara nga kompania
 • Kryen procesin e hapjeve në kohë të artikujve te rinj
 • Kontrollon artikujt çdo ditë dhe realizon zëvëndësimin e tyre
 • Suporton në procesin e reklamimit të produkteve në dyqan

Kualifikimet dhe aftësitë:

 • Eksperiencë të mëparshme në shitje ( eksperienca në fusha të ngjashme përbën avantazh)
 • Aftësi shumë të mira komunikimi
 • Aftësi të mira të punës në grup
 • Njohuri bazë të paketës Office
 • Arsimi i lartë (jo i domosdoshëm)
 • Njohuri e gjuhës Angleze përbën avantazh

Ofrohet:

 • Pagë motivuese
 • Kushte shumë të mira pune
 • Mundësi për tu rritur në detyrë brenda kompanisë
 • Puna organizohet në 2 turne

Mënyra e aplikimit:
Të interesuarit për këtë pozicion mund të dërgojnë cv në adresën e email-it : info@jysk.al
Ju bëjmë me dije se vetëm kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen për intervistë.
*Të gjitha aplikimet do të trajtohen me konfidencialitet të plotë sipas ligjit Nr 9887 vendosur nga Kuvendi i Shqipërisë për “Mbrojtjen e të Dhënave Personale”.

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 1 Jobs
 • Location Tiranë
 • Rruga/Zona Bulebardi Gjergj Fishta, Pallati Alpas Center
 • Tel/Mob 0697005057
 • Profili Tregti