Shites/e ne DUTY FREE ne anije 43 views

TSTS Group, si kompani ndërmjetëse ofron mundësinë e punësimit për “Shites/e” në Duty Free në anije

Për të përfituar mundesinë e punësimit në bordin e trageteve, duhët të përmbushni kriteret si në vijim.
Kriteret:
-Mosha 20-45 vjec.
-Njohuri të nivelit mesatar të gjuhës angleze dhe italiane.
-Eksperienca të mëparshme ne pozicione të ngjashme përbën avantazh.
Ofrohet:
Page duke filluar nga 945 usd/muaj
Kostoja e jetesës mbulohet nga kompania.

Të interesuarit të dergojne CV ne adresen e email-it info@tstsgroup.com ose të telefonojnë në numrat e telefonit
0697093503/ 0672030670

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 9 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Bulevardi Gjergj Fishta
  • Tel/Mob 0672030610
  • Profili Hoteleri