Shitës/e Lezhë 112 views

Job Expired

Shitesi/ja eshte pjese e departamentit te Shitjeve me Pakice, raporton tek Pergjegjesi i Dyqanit.
Shitesi/ja ne Dyqan prezanton ne menyre profesionale produktet e reklamuara ne ambjentet e dyqanit,
i pergjigjet pyetjeve te klientit me miresjellje duke ia sqaruar ne cdo detaj dhe realizon deri ne fund procesin e shitjes.

Roli dhe Pergjegjesite:
Te siguroje nje sherbim cilesor dhe profesional ndaj klienteve.
Te tregoje deshire dhe rezultate te dukshme per te plotesuar objektivat e shitjeve.
Te kujdeset per pamjen dhe sistemimin e dyqanit.
Te qendroje i/e perditesuar me informacionet mbi produktet e reja ose ekzistuese.

Aftesite:
Te kete etike ne pune.
Te kete aftesi shume te mire komunikuese.
Te jete i afte te punoje ne grup.
Gjuha e huaj perben avantazh.

Edukimi dhe Kualifikimet:
Diplome e shkolles se mesme. Diploma ne Arsimin e Larte do te jete perparesi.

Kandidatet e interesuar per pozicionin e mesiperm, duhet te dergojne CV-ne deri me, date 30.09.2022 ne adresat e-mailit: hr@balkansport.al
Subjekti i emailit duhet te perfshije pozicionin per te cilin aplikoni.

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 2 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rruga Gjergj Legisi, ish NUB, Laprake, Tirane
  • Tel/Mob 04 220 8295
  • Profili Tregti