SHITËS/E – adidas / Intersport – në pikat TOPTAN, RING, TEG, QTU, City Park, Myslym Shyri, Liqeni, Oxhaku, Outlet Laprakë, MEGA Outlet 177 views2 applications

Job Expired

Roli dhe Përgjegjësitë:                                                              

 • Të sigurojë një shërbim cilësor dhe profesional ndaj klientëve.
 • Të tregojë dëshirë dhe rezultate të dukshme për të plotësuar objektivat e shitjeve.
 • Të kujdeset për pamjen dhe sistemimin e dyqanit.
 • Të qëndroj e përditësuar me informacionet mbi produktet e reja ose ekzistuese.

Aftësitë:

 • Të ketë etikë në punë.
 • Të ketë aftësi shumë të mira komunikuese.
 • Te jetë e aftë të punojë në grup.
 • Gjuha e huaj përbën avantazh.

Edukimi dhe Kualifikimet:

 • Diplomë e shkollës së mesme. Diploma në Arsimin e Lartë do të jetë përparësi.

Të tjera:

 • Të jetë nga mosha 18 deri në 25 vjeç.

More Information

 • This job has expired!
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 14 Jobs
 • Location Tiranë
 • Rruga/Zona Rruga Gjergj Legisi, ish NUB, Laprake, Tirane
 • Tel/Mob 04 220 8295
 • Profili Tregti