Shites/e 105 views

Dyqani i bojërave ekologjike italiane Work in Colors nga Didonato
kërkon të punësojë shitës/e me eksperiencë (në të njejtën fushë ose tjetër) në Tiranë.

Detyrat:
Përgjegjës/e për të shërbyer dhe konsultuar klientët gjatë proçesit të shitjes.
Të tregojë aftësi teknike shitëse si dhe të jetë në gjendje të mësojë produktet e kompanisë në mënyrë që të konsultojë sa më efektivisht klientin.
Të jetë pjesë aktive e zbatimit të planit të marketingut të kompanisë në pikën e saj të shitjes.
Të regjistrojë të dhëna të sakta në lidhje me kërkesa/porosi të ndryshme që mund të parashtrohen nga klientët .
Të kuptojë dhe zbatojë të gjitha politikat, proçedurat dhe kodin e etikës .

Kualifikimet:
Të ketë aftësi shumë të mira komunikimi.
Të ketë njohuri të programeve kompjuterike bazë.
Të ketë aftësi të shkëlqyera në krijimin e marrëdhënieve me njerëzit dhe koleget.
Te kete motivim për rëndësinë e pozicionit që ka dhe mbarëvajtjen e punës.

Të interesuarit të na dërgojnë cv-në në adresën e email-it: didonato.albania@gmail.com

Tel: 069 706 3450

More Information

Apply for this job
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 2 Jobs
  • Location Tiranë
  • Profili Sherbime