Shitës/e (2 pozita) 86 views2 applications

Job Expired

Plus Paints shpall konkurs për pozitën: Shitës/e (2 pozita)

Plus Paints është kompani tashmë lidere që nga viti 2008, e cila meret me një sërë shërbimesh dhe ofron një gamë të gjerë të produkteve si ngjyra industriale dhe produkte të ndryshme për bizneset që meren me materiale si dru, hekur dhe metal. Kompania ofron ambient të mirë të punës, zhvillim në karrierë, benefite dhe kushte të mira të punës.

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 5 Jobs
  • Location Prishtine
  • Rruga/Zona Nazim Gafurri 31
  • Tel/Mob +38345440011
  • Profili Konsulence