SHIJAK, DURRES, KERKOHET OPERATOR MAKINERIE, PAGA 70,000L 42 views

Agjencia BClever e cila operon ne treg prej vitit 2018 me sherbime te rekrutimit dhe Burimeve Njerezore, per nje klientin e saj ne qytetin e Shijakut, kerkon te rekrutoje Operator Makinerie.

Kriteret:
* Njohuri te gjuhes angleze
* Disponibilitet i menjehershem
* Te jete banues ne Durres

Ofrohet:
* Page 70,000L
* Transport i garantuar
* Kontrate pune e rregullt

Kandidatet e interesuar mund te telefonojne ne: 0676888699

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 10 Jobs
  • Location Durrës
  • Tel/Mob +355676318339
  • Profili Punesim