Sherbim Klienti 112 views9 applications

Detyrat dhe pergjegjësitë

 • Të kete aftesi te mira komunikimi me klientet
 • Te jete e sakte ne dhenien e informacionit dhe mbajtjen ne rregull te dokumentacionit
 • Te jete e afte te menaxhoje fluks pune
 • Të ketë aftësi të mira të bashkëpunimit në grup.

Edukimi

 • Te kete mbaruar arsimin e larte (Shkenca sociale, Psikologji, Administrim Biznes, etj)

Eksperienca

 • Preferohen aplikantet qe kane punuar ne sherbime ndaj klientit

Kërkesat Minimale të Gjuhëve

 • Shqip
 • Anglisht

More Information

Please login with Candidate account to view more fields.
Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 7 Jobs
 • Location
 • Profili Elektronike, Informatike/IT/Software, IT