Shërbim Klienti në gjuhen Spanjolle Chat per nje Kompani E-Commerce( Shitje Online) 54 views1 application

ClickWise Digital ” ofron vend pune Shërbim Klienti në gjuhen Spanjolle Chat per nje Kompani E-Commerce( Shitje Online)

1-Eksperiencë pune ne Sherbim Klienti ose pune te ngjashme.
2-Nivel i mirë i gjuhës spanjolle ne te shkruar dhe folur
Ofrohen:
3-Pagesë fikse 60.000 Lek+Sigurime shoqerore te paguara
4-Bonuse mujore
per me shume info mund te dergoni CV ne emailin:hello@clickwisedigital.com

ose te kontaktoni ne numrin e telefonit 0672222260

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location Tiranë
  • Profili Informatike/IT/Software