Shërbim Klienti në gjuhën Frënge 66 views

Po kërkon një punë të sigurtë me turne fleksibël? Atëhere kjo mundësi është për ty.

Ne kërkojmë Operatorë që

-Flasin gjuhën Frënge Nivel C1

-Të kenë njohuritë bazike në kompjuter

-Të përshtaten lehtësisht dhe shpejt në kalimin midis kanaleve të ndryshme të menaxhimit (telefonata,chat,email)

Cfarë ofrojmë

-Pagesë konkuruese
-Kujdes ndaj nevojave të punonjësve tanë
-Mundësi rritje profesionale

Bashkoju familjes të madhe Transcom

Na kontakto në 069 606 0079

 

Si është jeta në Transcom?

Ne jemi një rrjet global prej 30,000 specialistësh të shërbimit ndaj klientit, në 25 vende, të apasionuar pas ofrimit të përvojave të jashtëzakonshme ndaj klientit. Në Transcom ne jemi të përkushtuar pa mëshirë. Për klientët tanë dhe për të tjerët. Çdo ditë, dikush fillon udhëtimin e tij me Transcom. Marrja e potencialit që kanë sot dhe shndërrimi i tij në aftësi për të ardhmen. Merr njohje për punën e vështirë, për të qenë një lojtar ekipi dhe për të mbështetur të tjerët. Duke mbështetur ndryshime pozitive dhe të qëndrueshme në ekipet dhe komunitetet e tyre. Pikërisht kështu jemi në Transcom. Këtu shqetësohemi dhe brohorasim për të tjerët. Ju përfshiheni, ashtu siç jeni, që nga dita e parë. Dhe me mentalitetin e duhur, nuk ka kufi për atë që mund të arrijmë së bashku.

Only candidates can apply for this job.
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 8 Jobs
  • Location Tiranë, Durrës, Shkodër
  • Rruga/Zona Rruga Taulantia, tek Euromax Kati 2, Lagjia 1 2001 Durrës Albania
  • Profili Call Center