Sherbim Klienti Inbound ne gjuhen Franceze dhe Gjermane 53 views

Kerkojme te punesojme personel per sherbim klienti Inbound
ne gjuhen Franceze dhe Gjermane per te punuar per Zvicren.
Orari i Punes: 09.00-18.00
Kushtet dhe paga te kenaqshme.
Vendodhja Skele, Vlore.
Nqs deshironi te aplikoni degoni nje email me nje prezantim te shkurter ne gjuhen perkatese,
ne adresen : selection.vlora@gmail.com

More Information

Please login with Candidate account to view more fields.
Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location Vlorë
  • Rruga/Zona Skele, Vlore 9404