Shef Sushi 29 views

Job Expired

• Të kontrollojë cilësinë e lëndëve të para për gatim
• Të përgatisë porcionet e peshkut gjysëm të gatshëm dhe produkteve të detit
• Të përgatisë përbërësit e nevojshëm dhe gatuan orizin
• Të përgatisë salca sipas teknologjisë së zhvilluar

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 3 Jobs
  • Location Vlorë
  • Rruga/Zona Rr.Aleksandër Moisiu
  • Tel/Mob 0684831849
  • Profili Turizem