Shef Salle 29 views

Restoranti “Ballkoni i Dajtit ” kerkon te punesoje persona te kualifikuar ne pozicionin
Shef Salle

Kërkesat e profilit :

 • Eshte pergjegjes per sherbimin ndaj klienteve dhe kujdeset qe sherbimi te jete i sakte, cilesor, me etike dhe miresjellje.
 • Koordinon punen midis kamariereve dhe personave te tjere ne salle per maksimizimin e sherbimit gjate gjithe dites
 • Bënë prezantimin e menusë tek klientët dhe jep përgjigje ndaj pyetjeve që mund t’ju bëhen nga klientët si dhe mund të bëjnë rekomandime sipas kërkesës
 • Siguron qe klientete te marrin porosine ne kohe
 • Kontrollon bashkë me klientët nëse janë të kënaqur në lidhje me porosinë e tyre
 • Merr masa për rregullimin e çdo problemi ose komunikimi me klientin
 • Siguron qe ambjenti të jetë gjithmone I paster
 • Mban kontakt te vazhdushem me Menaxherin per cdo problematike

Kualifikimet :

 • Aftësi për t’i kushtuar vëmendje c’ka i kërkohet nga klientët, të jetë në gatishmëri për të ndihmuar njerëzit dhe të jenë vigjilent ndaj reagimeve të tyre.
 • Mbi 3 vite experience ne pozicion te njejte ose te ngjashem .
 • Perben avantazh eksperienca ne restorante te njohura
 • Perparesi kane personat qe jane te certifikuar ne fushen hoteleri-turizem.

Te gjithe te interesuarit te dergojne cv-ne e tyre ne adresen e emailit hr@dajtiekspres.com ose te kontaktojne ne numrin e telefonit 067 401 10 23

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 1 Jobs
 • Location
 • Rruga/Zona Stacioni i Poshtëm i Teleferikut, Tiranë- Dajt