Shef Kuzhine 70 views

Restorant në Sarandë kërkon të punësojë Shef Kuzhine

Kandidati ideal për pozicionin duhet:

* Të ketë të paktën 5 vite eksperiencë pune;
* Të ketë aftësi të mira komunikimi dhe menaxhimi;
* Të ketë aftësi të punojë në ambjent dinamik;
* Të jetë i aftë të menaxhojë ngarkesën e punës në sezon;
* Të ndajë detyrat dhe të ndjekë porosinë deri në realizim;
* Preferohet me eksperiencë në kuzhinën Italiane;

Ofrohet:
* Punësim sezonal me mundësi rinovimi edhe për vitet pasuese;
* Pagesë sipas dakordësisë, kandidati mund të ketë edhe ekipin e tij.
* Ambjent pune energjik, dinamik dhe mirëkuptues;

Për aplikime kontaktoni në +355 69 700 82 50 ose dërgo CV të përditësuar në hrservicesandrecruit@gmail.com

*Të gjitha të dhënat sensitive do të trajtohen në përputhje me legjislacionin në fuqi.

Cel. : +355 69 700 82 50

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location Albania, Tiranë