Sekretare Departamenti 807 views

Job Expired

Prodyn sh.p.k  kërkon  Sekretare për departamentin e Zhvillimit të Produktit

 

     Aftësitë / Kërkesat

 • Aftësi organizative.
 • Aftësitë për menaxhimin e kohës (Vëmendje ndaj detajeve): Të punosh në disa projekte do të thotë shumë detyra. Kjo kërkon aftësinë për të menaxhuar kohën tuaj dhe për të siguruar që ju mund të dorëzoni punen e caktuar sipas afateve te percaktuara. (Optimizoni kohën).
 • Të qenit lojtar i ekipit: Bashkëpunim në grup për të nxitur punën brenda një ekipi.
 • Qëndrimi i qetë nën presion, për të përballuar stresin në kryerjen e disa detyrave në të njëjtën kohë dhe në afat.
 • Aftësitë menaxhuese
 • Aftësitë Negociuese: Aftësitë e nevojshme për të komunikuar me palët e interesuara të brendshme dhe të jashtme (Furnizuesit)

 

Kualifikime te Tjera

 • Kandidati duhet te kete përfunduar studimet e larta
 • Njohes/e shume i/e mire e gjuhes shqipe dhe  angleze, italishtja avantazh.
 • Eksperience pune e meparshme ne te njejtin pozicion
 • Njohuri Kompjuterike për softuer si: Microsoft Office, Word, Excel, Outlook dhe Adobe Programs.
 • Avantazh, përvoja në sektorin e veshjeve të këmbës

Detyrat dhe Përgjegjësitë:

 • Të organizoje, dhe të mbajë gjurmët për çdo dokumentacion te departamentit, si dhe te ndjekë me rigorozitet afatet e dorëzimit.
 • Komunikim profesional me palet e interesuara (klient, furnitor)
 • Përcaktimi dhe koordinimi i planit ditor⁣
 • Ruajtja dhe shpërndarja e korrespondencës tek personat përkatës

 

More Information

 • This job has expired!
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 3 Jobs
 • Location Tiranë
 • Rruga/Zona Rruga Gjergj Balshaj
 • Tel/Mob 0697049074