Sekretare 49 views

 Puna konsiston në:

1.Përgjigjen e telefonatave hyrëse.

2.Kanalizimin e thirrjeve hyrëse  në departametet përkatëse.

3.Dhënia e një përshkrimi dhe shpjegimi gjeneral për kompaninë.

4.Plotesimi i databasave të ndryshme per kompanise

 

Cfarë aftësish duhet të kesh:

 1. Zotërim i avancuar i gjuhës italiane në të komunikuar dhe shkruar(te pakten B2)
 2. Saktësi dhe shpejtësi në të vepruar.
 3. Vendosmëri për të arritur objektivat që do të të caktohen.
 4. Predispozitë të mirë në marrëdhëniet ndërpersonale
 5. Ambicie për të mësuar dhe për tu zhvilluar.

Çfarë ju ofrojmë?

 1. Kontratë pune në përputhje me legjislacionin Shqiptar.
 2. Fundjava pushim.
 3. Pagesa ndër më të lartat në treg.
 4. Dreka e paguar nga kompania.
 5. Ambjente rinore dhe moderne.
 6. Trajnime periodike.

More Information

Apply for this job Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 5 Jobs
 • Location Albania, Tiranë
 • Rruga/Zona Rruga Arben Broci
 • Tel/Mob 0355682002999
 • Profili Marketing