Sekretare 84 views

VIP INTERMEDIATE SHPK
www.vipintermediate.com, vipintermediate.events
Nje kompani ndermjetsimi multi sherbimesh,
jemi ne kerkim te nje figure per te shtuar ne stafin tone ne pozicionin e Sekretares.

Kandidatja duhet te plotesoje kushtet e meposhtme:
1. Menyra e komunikimit factor shum I rendesishem
2. Njohuri te mira te gjuhes italjane dhe angleze
3. Njohuri te mira te paketes OFFICE

Do merren ne konsiderate vetem kandidaturat qe permbushin keto kushte,
ju lutem dergoni cv ne mailin Vipintermediate@gmail.com

More Information

Apply for this job
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 2 Jobs
  • Location Tiranë
  • Profili Estetike