Sebastiano Resort Ishull Lezhe kerkon: RECEPSIONIST/E 62 views

Job Expired

Sebastiano Resort Ishull Lezhe kërkon të punësojë:

RECEPSIONIST/E

⬇ Kriteret e kandidatit:
– Disponibilitet full time.
– Të ketë njohuri të mira në përdorimin e internetit dhe rrjeteve sociale.
– Të njohë shumë mirë gjuhen angleze me shkrim dhe me gojë.
– Të ketë njohuri të shkëlqyeshme në të shkruar dhe të folur.
– Eksperienca te meparshme perben prioritet.

Vendodhja: Ishull Lezhe, Lezhe.
Nese jeni te interesuar dhe i permbushni kriteret e mesiperme dergoni CV tuaj
ne adresen info@sebastianoresort.al

CV do te trajtohen ne konfidencialitet te plote
dhe vetem personat e perzgjedhur do te ftohen per interviste.

Cel. : +355693742504

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 0 Jobs
  • Location Albania, Lezhë
  • Rruga/Zona Rruga Shaban Arifi, 4503 Ishull Lezhe
  • Profili Hoteleri