Sarande, ofroj vend pune Recepsionist (m/f) 145 views

BOUGAINVILLE BAY Resort & SPA pjesë e kompanisë ATDG (Art and Tourism Development Group), një nga kompanitë lider në fushën e Turizmit dhe hotelerisë, me një shtrirje të gjerë në bregdetin shqiptar.
Ju fton për të aplikuar në pozicionin e:

Recepsionist (m/f)

Përshkrim i përgjithshëm

Luan një rol të rëndësishëm në ofrimin e shërbimeve cilësore sipas standardeve të Bougainville Bay Resort & SPA .Te jetë person dinamik dhe i/e aftë ti ofroj klientëve shërbim në mënyrë profesionale.

Detyrat dhe Përgjegjësitë:

 • Mirëpret të gjithë klientët në mënyrë miqësore dhe profesionale në çdo kohë;
 • Ndjek veprimet e përditshme në hotel, dhe përditësohet me të gjitha ndryshimet dhe procedurat;
 • Informon klientët me politikat dhe procedurat e pagesave në check –in;
 • Koordinon me departamentin e housekeeping në lidhje me azhornimin e dhomave dhe koordinon kërkesat/nevojat për mirëmbajtje dhe riparime;
 • Të kenë njohuri për qytetin, zonën përreth dhe atraksioneve të tjera për t’u siguruar klientëve të gjithë informacionin e kërkuar;
 • Raporton cdo situatë apo kërkesë të pazakontë menaxherit;
 • Janë fleksibile në bazë të nevojave të hotelt;

Kualifikimet dhe Aftësitë:

 • Diplomë Universitare në Hoteleri Turizëm ose Gjuhët e Huaja përbën avantazh;
 • Të kenë minimumi 1 vit eksperiencë pune në pozicion të ngjashëm;
 • Të njohin shumë mirë gjuhën angleze dhe italiane (kusht i domosdoshëm);
 • Të kënë aftësi shumë të mira komunikuese, të dinë të drejtojnë punën në grup;
 • Të jenë të paraqitshëm;
 • Të njohin paketën Microsoft Office;
 • CV-të të shoqërohen me foto;
 • Të jenë korrektë;

Ofrohet:

 • Pagesë konkuruese;

Shënim: Ju lutemi të interesuarit të specifikojnë pozicionin e tyre të punës gjatë aplikimit!

Aplikantët të dërgojnë CV në adresen e e-mailit: hr@atdg.al, ose të kontaktojnë në numrin e Tel. +355686082912

Të gjitha aplikimet do të trajtohen me konfidencialitet të plotë sipas ligjit Nr. 9887, date 10.03.2008 i ndryshuar, vendosur nga Kuvendi i Shqipërisë për “Mbrojtjen e të Dhënave Personale”.

Cel. : +355686082912

Only candidates can apply for this job.
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 20 Jobs
 • Location
 • Profili Turizem