Sarande, ofroj vend pune Operator njesie 64 views

Yes Cash&Carry pjese e Ar-bi Service Shpk kerkon te punesoje,

Operator njesie per qytetin e Sarandes.

Aftesite dhe Kualifikimet:

*Te kete eksperience pune.
*Te kete fleksibilitet ne orare.
*Te kene aftesi komunikimi.
*Te kete aftesi organizuese.

Te interesuarit jane te lutur te dergojne aplikimin e tyre me subjekt pozicionin e deshiruar ne:

Email: hr@arbidistribution.al

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 16 Jobs
  • Location Tiranë
  • Profili Supermarket