SANITARE- VILA LEONARD 99 views

Vila Leonard, me vendndodhje të favorshme, relaksuese dhe pamje piktoreske ndodhet në Tiranë e krijuar në Korrik 2018, pjesë e grupit të Kompanisë “Anchor Investments shpk”,
ofron shërbim në restorantin me kuzhinë të larmishme tradicionale dhe moderme,
me ekip mikprites dhe dinamik që ka në vetvete pasionin, kujdesin dhe dëshirën e perbashkët për ushqimin.

Roli dhe përgjegjësitë:

Të ketë ose jo eksperience pune të mëparshme;
Të jetë e sjellëshme me stafin dhe me klientët;
Të ketë përkushtim gjatë orarit të punës;
Të jetë e shkathët dhe me etikë profesionale;

Ofrohet:

Transport dhe Pagesë e kenaqshme;
Kushte shumë të mira pune dhe staf mikprites;

Te interesuarit te kontaktojnë me email në adresën; h.r@anchorinvestments.al per te shprehur interesin e tyre per punesim ose ne Numrin e tel: 069 70 43 435

More Information

Apply for this job Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 4 Jobs
  • Location Albania, Tiranë
  • Profili Ndertim