Sanitare per sezonin veror ne – Dhermi 57 views

Job Expired

Hotel Ionian ne zemer te Dhermiut, operon prej disa vitesh ne fushen e hotelerise dhe turizmit.
Kerkon te zgjeroje staf per sezonin e ri veror!
Sanitar/e

Kerkesat:

  • Te jene te perpikte dhe te pergjegjshem
  • Komunikues dhe te sjellshem me stafin

Ofrohen:

  • Kushte te mira pune, ambjente bashkekohore dhe moderne
  • Page shume e kenqshme.
  • Akomodimi, fjetja dhe ushqimi perfshihen nga hoteli.

Na kontaktoni ne: +355 69 876 9088

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 0 Jobs
  • Location Albania, Tiranë
  • Rruga/Zona Dhermi, Vlore
  • Profili Hoteleri