Sanitare ne kopsht femijesh privat 147 views

Dëshironi të punoni si Sanitare në kopsht fëmijësh privat?
Aplikoni duke telefonuar Telefononi ose shkruar në WhatsApp në numrin +355694060101.

 • Ku është vendndodhja e ABCTirana:
  • abctirana, Rruga Xhaferr Shaba, Mjull Bathore, pranë TEG.
  • Transporti mundësohet nga ABCTirana.
 • Do punoni:
  • 6 orë dhe 30 min në ditë. (Turni fillon në orën 9:00 deri 15:30)
  • 20 ditë në muaj.
 • Pushimet:
  • Çdo të Shtunë dhe të Djelë.
  • 28 ditë gjatë vitit.
  • Dita e festave kryesore.
 • Ditë të tjera pushimi sipas ligjit dhe politikave të institucionit:
  • Për martesë, lindje, sëmundje ose fatkeqësi.

More Information

Only candidates can apply for this job.
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 2 Jobs
 • Location Albania, Tiranë
 • Rruga/Zona abctirana, Rruga Xhaferr Shaba, Mjull-Bathore 1045
 • Tel/Mob +355 69 40 60 101
 • Profili Arsim