Sanitare hoteli në Mal të Zi 395 views2 applications

Punësim 2G . Kërkohet Sanitare Hoteli në Mal të Zi për Sezonin Veror .
Mosha 20 – 60  Vjeçe
Pagesa 500 eur në muaj .
Akomodimi dhe ushqimi të perfshirè.
Nisja shumë të shpejtë .
Të interesuarat të telefonojnë në 0676317943

More Information

Only candidates can apply for this job.
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 4 Jobs
  • Profili Punesim