Sanitare 60 views

Job Expired
Infosoft Group eshte duke rekrutuar:

Sanitare
 
Pershkrim i shkurter i detyrave:
Eshte pergjegjese per mirembajtjen dhe higjienizimin e ambienteve te brendeshme te kompanise;
Realizon me perpikmëri detyrat e ngarkuara nga eprori;
 
Aftesite:
Eksperienca e mëparshme përbën avantazh
Kushte të mira shëndetësore dhe fizike për të kryer këtë detyrë.
Të jetë e komunikueshme dhe bashkepunuse me koleget.

 
Per te aplikuar ju lutem dergoni CV-te dhe dokumente te tjera qe vertetojne kualifikimet tuaja ne adresen e_mail: humanresources@infosoftgroup.com.al

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 23 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rruga 'Murat Toptani'
  • Profili Informatike/IT/Software