Sanitare 37 views

MAREA RESORT me vendndodhje në Qerret – Kavajë, pjesë e kompanisë ATDG (Art and Tourism Development Group), një nga kompanitë lider në fushën e Turizmit dhe hotelerisë, me një shtrirje të gjerë në bregdetin shqiptar kërkon:

 

Sanitare

 

Kandidatet duhet të plotësojnë këto kritere:

  • Të kenë eksperienca të mëparshme në këtë fushë;
  • Të jenë të afta të kryejnë detyrat në kohë dhe sipas standarteve të përcaktuara.
  • Të kenë aftësi shumë të mira komunikuese;
  • Aftësi për të mbajtur marrëdhenie të mira me punonjësit e tjerë;
  • Fleksibilitet me orarin e punës;
  • Të jenë korrekte;

Ofrohet:

Pagesë konkuruese

Shënim

 *** Aplikantet duhet të jenë me vendbanim në Kavajë ose zonat përreth;

*** Aplikantet te cilat nuk jane me vendbanim ne Kavaje ose zonat përreth ofrohet akomodim

Aplikantët të kontaktojnë në numrin e Tel. 0684016555 ose 0686082912

 

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 15 Jobs
  • Location
  • Profili Turizem