SANITARE 74 views

Radisson Collection Morina Hotel Tirana po kërkon të rekrutojë kandidatë të apasionuar pas industrisë së mikpritjes dhe turizmit, ne pozicionin:

  • Punonjëse Pastrimi (Ambjentet publike)
  • Punonjëse Pastrimi (Dhomat e Hotelit)

Kualifikimet:

  • Eksperiencë e mëparshme pune 2-3 vjecare në profesionet përkatese. Puna në hotele me 4-5 yje përben avantazh. (Jo detyrimisht)

Ofrojmë:

  • Kushte të mira pune.
  • Pagesa konkuruese në treg.
  • Mundesia për të punuar në një hotel Brand me standarte të larta.

Për të aplikuar për këtë pozicion ju lutem telefononi ne nr. 0689005227
Vetëm kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen per intervistë pune.

*Çdo informacion që do të paraqesin kandidatët lidhur me shprehjen e interesit të tyre për sa më sipër,
do të trajtohet me një nivel sigurie të standarteve më të larta për ruajtjen dhe përpunimin e këtyre të dhënave në përputhje të plote me parashikimet e ligjit nr. 9887 datë 10.03.2008
“Për Mbrojtjen e të Dhënave Personale” i ndryshuar dhe aktet nënligjore të nxjerra në zbatim të tij.

Adresa:
Adresa: Liqeni I thatë, Rruga “Hamdi Garunja” ,1063 Tirane, Albania.

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 2 Jobs
  • Location Tiranë
  • Profili Hoteleri, Restorante