Sallon Estetike Stela kerkon •Estetiste per trajtime fytyre dhe •Estetiste per thonjte tek Kristal Center 55 views

SALLON ESTETIKE STELA

Kerkon te punesoje

Estetiste Per Trajtime Fytyre
Estetiste Per Thonjt
(Me ndarje qeraje)

Pagesa e kenaqshme
Kushte shume te mira pune

Kontaktoni: 0693140722
Adresa: Kristal Center Tirane

More Information

Only candidates can apply for this job.
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 200 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rr. Dritan Hoxha
  • Profili Konsulence, Punesim