Sales Assistant 105 views1 application

Job Expired

Përgjegjësitë kryesore:

 • Kujdeset për shërbimin ndaj klientit dhe sigurohet që të plotësojë çdo kërkese të tij.
 • Sugjeron më shumë se një artikull për klientët e dyqanit.
 • Kujdeset që çdo klient të jetë i pajisur me kartën Happy dhe në rastet e klientëve të rinj realizon pajisjen me kartë duke plotesuar formularin përkatës.
 • Në mungesë të kasierit kur punon i vetëm në turn mban përgjegjësinë  dhe depozitimin e cash-it në bankë ose në arkë.
 • Kujdeset që asnjë artikull i ekspozuar në dyqan të mos i mungojë çmimi i shitjes & sinjali.
 • Informon të gjithë klientët për promocionet aktive në dyqan.
 • Rendit artikujt sipas masave, vendos artikujt në varëse & kryen proçesin e palosjes së artikujve.
 • Pjesët e veshjeve që janë të ndara si rripa apo aksesorë të tjerë duhet të pajisen me alarm gjithashtu.
 • Kujdeset që dhoma e provës të jetë në rregull, duke e kontrolluar herë pas herë dhe duke hequr produktet që ndodhen aty.
 • Bën zëvëndësimin e artikujve që mungojnë në dyqan.
 • Kujdeset që dyqani të jetë në i rregullt dhe i pastër.
 • Duhet të ketë njohuri të mirë të artikujve.
 • Kujdeset që klienti në dhomën e provës të mos marrë më shumë se 5 artikuj.
 • Artikujt e dëmtuar dhe të papastër i heq menjëhere nga shitja dhe i raporton Menaxherit të Dyqanit.
 • Merr pjesë në hapjen e koleksioneve të reja dhe kontrollon që faturat të korespondojnë me hyrjen fizike të produktit.
 • Suporton Manaxherin dhe Visual Merchandiser ne proceset e punës.
 • Mban përgjegjësi për mallin që ka në dyqan/Inventarin

Aftësi të tjera të nevojshme:

 • Të ketë mbaruar shkollën e mesme ose te lartë.
 • Të punojë në grup.
 • Të jetë e drejtuar nga objektivat.
 • Të ketë aftësi shumë të mira të komunkimit.
 • Të ketë njohuri të gjuhës angleze.

Mënyra e aplikimit:

Të gjithë të interesuarit mund të aplikojnë duke dërguar CV-në e tyre dhe letrën e motivimit në adresën hr@fashiongroup.al me subjekt Sales Assistant.

More Information

 • This job has expired!
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 4 Jobs
 • Location Tiranë
 • Rruga/Zona Selia Brunes Space, Rruga Nacionale Tiranë-Elbasan, Përballë Qendrës Tregtare TEG, Lundër, Tirane, Albania
 • Profili Moda/Veshja