SALDATOR 21 views

Laser Project sh.p.k me vendndodhje në Durrës, është një kompani e specializuar në përpunimin mekanik të metaleve me preçizion të lartë.

Kërkojmë të punësojmë Saldator.

Saldatori ka si detyrë kryesore saldimin e srukturave të ndryshme me teknikat MIG dhe TIG.

Detyrat:

– Saldimi i strukturave të imta me preçizion të lartë;
– Saldimi i strukturave të mëdha;
– Kontrolli i produktit të realizuar në përfundim të punës;
– Mbajtja e vendit të punës pastër;
– Mirëmbajtja e mjeteve të punës;

Kualifikimet:

– Të ketë eksperiencë të mëparshme;
– Të arrijë objektivat brenda afateve të kërkuara;
– Të jetë i përgjegjshëm për punën që bën;

Kushtet e punës dhe paga shumë të kënaqshme.

TË INTERESUARIT TË NA KONTAKTOJNË NË
E-mail: laser.project@hotmail.com
Tel: 069 40 93 690

OSE TË PARAQITEN PRANË ZYRAVE TONA
Autostrada Durrës-Tiranë, Km 4 Xhafzotaj, Durrës

More Information

Apply for this job
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 4 Jobs
  • Location Durrës
  • Rruga/Zona Autostrada Durrës-Tiranë, Km 4 Xhafzotaj, Durrës
  • Tel/Mob +355 68 60 88 627
  • Profili Prodhim/Perpunim