Rrobaqepse 43 views

Arfit shpk kerkon punonjese rrobaqepsie ne poziconin rrobaqepse dhe hekuraxhie, me dhe pa eksperienc pune.
Orari 7:30-15:30, kushte pune te mira dhe pages e kenaqshme.

Te interesuarit te kontaktojn ne:
Email: arfitshp.2014@yahoo.com.ph
Cel: 0682525458

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job