Rrobaqepse Tapicerie F/M 156 views

Oferte pune si Rrobaqepse Mobilerie F/M!

Shpallet vend vakant per pozicionin Tapicier, per nje nder kompanite lider ne sektorin e mobilerise ne Tirane.

Aftesite qe kandidatet duhet te kene:

1. Te jene korrekt, te shkathet

2. Aftesi shume te mira komunikuese dhe bashkepunuese.

3. Te kene eksperience mbi 5 vite

Per te aplikuar per kete mundesi punesimi, ju lutem dergoni CV-t tuaja, duke percaktuar pozicionin per te cilin aplikoni, ne adresen: punesimndermjetesim@gmail.com

Si edhe per cdo informacion shtese, jeni te lutur te kontaktoni ne numrin e meposhtem (vetem ne whatsapp):
+355696180299

 

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 5 Jobs
  • Location Tiranë
  • Profili Punesim